Storitve

Kako vam lahko pomagamo?

Individualno izobraževanje in treningi Joomla in WordPress

Kot profesionalni experti  in podjetniški trenerji smo specializirani za izvedbo celotne digitalne strategije podjetja. Ob tem vas naučimo samostojnega postavljanja in urejanja spletnih mest. Potiskamo vas na nove višine, ki so včasih neprijetne, vendar so potrebne za razumevanje digitalnega poslovanja in posledično rast in razsežnost vaše dejavnosti. Tako postanete neodvisni od raznih spletnih agencij, saj razumete vzvode in orodja za spletno pojavnost in jih znate učinkovito uporabljati. Za izdelavo središča digitalnega sveta, ki ga predstavlja spletno mesto podjetja, predlagamo CMS sisteme WordPress ali Joomla.

Expertno znanje

Presežna uporabniška izkušnja, intiutivna podaja informacij in komuniciranje, ter profesionalnost so še vedno tisti atributi, ki ločijo zmagovalce od povprečja. Novi poslovni modeli, inovativne ideje in velika pričakovanja uporabnikov narekujejo popolnost spletne pojavnosti ter izdelavo spletnega mesta, ki presega pričakovanja uporabnikov.. Izkušnje vsak dan znova kažejo, da so za izdelavo takega spletnega mesta potrebna expertna strokovna tehnična znanja.  

CMS sistem Joomla in WordPress poznamo do potankosti, zato vam lahko pomagamo pri še tako nemogočih spletnih izzivih in ta znanja tudi prenesemo na vas.

Skupinsko izobraževanje

Izvajamo skupna izobraževanja na temo celovitega digitalnega marketinga, kot tudi posameznih ožjih področij:
  • Izdelava spletne strani z Joomla ali WordPress
  • SEO optimizacija spletnih strani
  • Oglaševanje Google Ads