O meni

Coaching za spletne mojstre!

Fokusirajmo se na učinkovito spletno prisotnost in samostojno izdelajmo spletno mesto v sistemu Joomla ali WordPress

CMS sistemi so večinoma brezplačni in v nekaterih primerih se zdi, da so enostavni za uporabo. Do določene mere to drži, ko pa želimo od spletnega mesta več kot povprečje, pa zgolj osnovno, napredno in tudi precej strokovno znanje ni več dovolj. Potrebujemo experta, ki se spozna na vsak element in gradnik spletnega mesta in ga zna povezati v učinkovito digitalno prisotnost. Pogost pojav je, da podjetje ali posameznik želi z osnovnim znanjem in nepravim orodjem doseči poslovne cilje. Ne gre, če pa že, je potrebno v to vložiti izjemne napore: časovne, finančne kot tudi človeške vire. Bližnjica do znanja je s pomočjo experta, ki zna odgovoriti na še tako tehnično in vsebinsko zahtevna vprašanja.

Poslanstvo.

Približati lepoto izdelave spletne prisotnosti z uporabno najsodobnejših trendov in tehnologij zainteresiranim skupinam in posameznikov. Do vrhunskega znanja vas popeljemo hitro in prijazno.

Vizija.

Stremimo k temu, da omogočamo našim strankam ustrezne spletne kompetence za osredotočenje in doseganje poslovnih ciljev s pomočjo spletnih tehnologij Joomla in WordPress.

O strokovnjaku

Stojan Košti

mag. Stojan Košti

Spletni expert

Stojan je spletni in digitalni ekpert z več kot 20-letnimi izkušnjami. Njegov način poučevanja in coatchinga je profesionalen, pristen in prijazen.