+ 386 (0)31 535 581 Prijave in informacije

Ko pozvoni sreča

Povečajte svoje možnosti

Zdravo telo je osnova za srečno življenje

9. april 2016 ob 16:00 do 20:00 v Ljubljani, Bičevje 5 (čez Tržaško cesto je stara tobačna

Stres! Polni supermarketi poceni hrane, ki telesu bolj škoduje kot koristi. Način življenja je vse manj človeški, sistemi služijo korporacijam, kjer je profit vrhovno božanstvo. Je tudi vam jasno, da morate sami poskrbeti zase in za svoje zdravje?

Duhovnost postaja nova religija. Vendar brez telesa ni možna nobena izkušnja na tem planetu, pa naj bo še tako duhovna.

Tako zelo smo se odmaknili od tega, kar potrebuje naše telo, da je vse več nepričakovanih težav. Pogosto jih odkrijemo prepozno. Imam čudovito zdravnico. Vendar ima zame le 7 minut časa. Če si jih vzame več, s tem prikrajšam naslednjega bolnika.

Združili smo moči, predstavljamo nekaj načinov, ki nam lahko pomagajo pri ohranjanju zdravja, hitrejši diagnostiki ter kot dodatna pomoč pri zdravljenju.

Vsebina:

Taja Veroti Tjaša

Um je zdravnik ali ubijalec - Kot otrok sem bila nenehno bolna. Vse to se mi je vleklo v odraslo dobo. Pri 30 letih sem se seznanila s havajsko huno in nekatere pristope sprejela v svoj način življenja. Več kot 15 let nisem imela nobenih zdravstvenih težav več. Ne vem iz kakšnega razloga sem te tehnike prenehala izvajati. Pred leti sem resno zbolela. Moja ozdravitev paše v predal čudežev. To je bila Milost, ki me je spomnila, da je zdravje dobrina, katero je potrebno negovati. Z vami želim deliti nekaj konkretnih pristopov, s katerimi si lahko pomagate pri ohranjanju zdravja ali celo pri zdravljenju.

Avrelija Kumperger

Radionična naprava Kybertron Delta – Ta naprava »prebere« celotno biopolje človeka, tako stanje fizičnega telesa kot psihosomatske vplive ter celo nezavedne programe. Ti programi krmilijo naše odločitve in vplivajo na prav vsa naša vedenja. Naprava razbere celo takšna nezavedna prepričanja, kot je npr.: »Edina ljubezen, ki jo poznam, je ponižanje in trpinčenje. Odgovorna sem za druge, meni ljubezen ne pripada.« Pogosto potrebujemo kar nekaj let, da prepoznamo svoje nezavedne programe in jih spremenimo. Škoda bi bilo, da si ne bi pomagali s sodobno tehnologijo, če le ta obstaja.

Vlasta Arzenšek

Samozdravljenje po Grigoriju Grabovoiju in Arkadiju Petrovu – Ko vse drugo odpove, ko uradna medicina dvigne roke - te metode delujejo, kot da bi posvetila žarnica v srednjem veku. Dobro je poznati nekaj načinov, s katerimi si lahko pomagamo.

Dr. Andrej Istenič

Iridologija – pogled v očesno šarenico: - Pravijo, da se skozi oči razkriva duša. Morda te iridolog ne vidi. Vidi pa, katerim organom je potrebno posvetiti pozornost, še preden imamo kakšne neprijetne simptome. Neprecenljivi pripomoček pri preventivi.

Dodatki:

V odmoru vam bo sponzor Medivital postregel s Solimejevim vrhunskim čajem za prehlade, narejenim pod piramido in z Hildegardino postno juho, imenovano Angelska juha.

Vsi udeleženci dobijo brezplačni iridološki pregled (naročili se boste po delavnici) ter popust pri celostni obravnavi z radionično napravo Kybertron delta.

Po ugodnejši ceni boste lahko kupili numerološke karte, ki so opremljene s slikami slovenskih slikarjev (23 €) in knjigo (Po)moč numerologije, ki je še vedno najpopolnejši priročnik na to temo (22 €). Komplet (karte + knjiga) stane 39 €.

Prispevek:

Vaš prispevek je 25 €. Za vse prijave in vplačila do 4. aprila je prispevek le 19 €, ki ga nakažete na TRR: SI56 6100 0001 0519 124 Izobraževalni Inštitut Sreča, Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana.

Akontacijo lahko vplačate tudi pred samim dogodkom, vendar je prispevek višji: 25 €.

Prijavite se na taja.veroti@gmail.com ali na 031/535 581.

Dobrodošli!

Nazaj na Vrh strani