+ 386 (0)31 535 581 Prijave in informacije

Prisluhni svoji intuiciji

Prisluhni svoji intuiciji

Prisluhni svoji intuiciji

Intuicija v poslovnem svetu

9. maj 2015

Intuicija je naša prirojena sposobnost, ki s časom tone v pozabo. Je jezik našega nezavednega in hkrati vodstvo višjega jaza. Naš razum lahko operira zgolj z znanimi indformacijami. Duša ima dostop do vseh potencialnih možnosti in različic. Ima popolnoma vse odgovore, ki so za nas pomembni. Naša intuitivna narava zmore bliskovito oceniti stvari in v trenutku pretehtati vse možnosti. V hipu očisti vse, kar je odvečnega in najde bistvo ter ga podneti z življenjsko močjo.

Največkrat ji ne znamo prisluhniti ali zamenjujemo intuitivne odgovore našega višjega jaza s strahovi in upi. Ko smo pred pomembnimi spremembami, se pogosto zgodi, da si občutek neugodja (ki je povezan z nečim novim, ker naredimo korak ven iz poznane cone udobja) razložimo kot negativni odgovor naše duše. Ni nujno. Kako naj z gotovostjo prepoznamo tihi glasek in sporočila duše?

Na žalost nam je njena govorica vedno manj razumljiva. Manj, ko jo hranimo in negujemo, bolj bledi. Pa vendar komaj čaka, da nas lahko varno popelje po poti, ki si jo želi naša duša. Pomaga nam pridobiti globlji vpogled v katerokoli situacijo, temo, vprašanje ali projekt. Odgovori so lahko konkretni ali simbolični.

Ste bili kdaj v situaciji, ko:

  • Vam je bilo žal, ker niste poslušali svojega notranjega občutka?
  • Vam nek droben glasek govori drugače kot so videti stvari navzven?
  • Ste bili prepričani, da imate prav, kasneje pa ste ugotovili, da ste se zmotili?
  • Bi radi poglobili svojo intuitivno naravo?

Konkretne vaje, ki se jih bomo naučili, imajo svoje korenine pri ameriških indijancih in pri starih šamanih.

Akontacija je 55,00 € in vključuje vaje, gradivo, malico in osvežitev.

Prijavite se na e-mail naslov: taja.veroti@gmail.com ali na številko 031 535 581. Ob prijavi nakažete akontacijo 55,00 € na TRR: SI56 6100 0001 0519 124.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na GSM: 031/535 581.

Prijava na seminar

Nazaj na Vrh strani