+ 386 (0)31 535 581 Prijave in informacije

Pravno obvestilo

Na spletnih straneh predstavljamo splošne informacije o družbi Izobraževalni Inštitut Sreča in z njo povezanimi družbami, njenem poslovanju in njenih proizvodih ter storitvah.

Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.izobrazevanje.net uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.

Pravno obvestilo spletnega mesta www.izobrazevanje.net

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.izobrazevanje.net. Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) na elektronskem naslovu www.izobrazevanje.net so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine družbe Izobraževalni Inštitut Sreča in z njo povezanih družb, katerih vsebine so vključene v www.izobrazevanje.net.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.izobrazevanje.net izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani www.izobrazevanje.net v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani www.izobrazevanje.net, se lahko reproducirana le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih staneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja družbe Izobraževalni Inštitut Sreča. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti uporabljen znak avtopralnice Horvat, v skladu s pravili celostne grafične podobe – vse pravice pridržane.

Spletno mesto www.izobrazevanje.net vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar družba Izobraževalni Inštitut Sreča ni odgovorna za njihovo vsebino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost družbe Izobraževalni Inštitut Sreča za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko družba Izobraževalni Inštitut Sreča kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na spletni strani www.izobrazevanje.net. Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate.

Uporaba spletne strani www.izobrazevanje.net v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.izobrazevanje.net na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.izobrazevanje.net so informativne narave. Družba Izobraževalni Inštitut Sreča se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu www.izobrazevanje.net, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti družba Izobraževalni Inštitut Sreča niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.izobrazevanje.net ali še sodeluje pri nadgradnjah, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Družba Izobraževalni Inštitut Sreča tudi ne more biti odgovorna za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.izobrazevanje.net, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba Izobraževalni Inštitut Sreča ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.izobrazevanje.net.

Družba Izobraževalni Inštitut Sreča si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.izobrazevanje.net kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Varovanje osebnih podatkov

Ko brskate po spletni strani www.izobrazevanje.net, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste – zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa ali sodelovanja v spletnih raziskavah prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, priimek, rojstni podatki, naslov, kontaktna številka, elektronski naslov. Družba Izobraževalni Inštitut Sreča jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.

Nazaj na Vrh strani