+ 386 (0)31 535 581 Prijave in informacije

NLP Mojster

NLP Mojster – Trening nastopanja

Kako iz svojega življenja narediti resnično mojstrovino, se dokončno otresti bremen preteklosti ter pridobiti spretnosti nastopanja, vodenja in sodelovanja v teamu. Nepogrešljivo znanje za vse predavatelje, profesorje, govorce...

Kako iz svojega življenja narediti resnično mojstrovino, se dokončno otresti bremen preteklosti ter pridobiti spretnosti nastopanja in sodelovanja v teamu. Program NLP Mojster je šola odličnosti.

Komu je namenjen in kaj boste pridobili:

Namenjen je vsem, ki želite svoje znanje in osnovne veščine iz NLP-ja nadgraditi ter si oblikovati prihodnost, v kateri boste čutili več sreče, več čustvene svobode in imeli boljše rezultate pri svojem delu ter v medsebojnih odnosih. Spoznali boste tehnike, veščine in prijeme, ki omogočajo preseganje bolečih posledic preteklih negativnih dogodkov, fobij in travm ter odpravo večine alergij. Hkrati z osebno rastjo, pa boste pridobili spretnosti javnega nastopanja in prezentacije ter spretnosti, ki so potrebne za uspešno sodelovanje in vodenje teamov.

Sklopi predavanj in vaj tematsko zajemajo:

  • Javno nastopanje in prezentiranje.
  • Modeliranje – hitro pridobivanje veščin uspešnih ljudi.
  • Upravljanje, vodenje in motiviranje posameznikov, teamov in organizacij.
  • Preseganje omejujočih stanj, fobij in travm ter poglobljeno delo na sebi, kar omogočajo tehnike na časovni črti (Time Line), uporaba trans jezikovnih vzorcev in delo z nezavednim.
  • Kreiranje in vplivanje na željeno prihodnosti.

Vrhunske komunikacijske veščine in napredni NLP prijemi dokazano omogočajo najhitrejše spremembe tako na poslovnem kot na osebnem področju. Protialergijsko tehniko, ki je tudi vključena v program in omogoča odpravo večine alergij, ponuja le malo ponudnikov NLP izobraževanj.

Časovna razporeditev izobraževanja:

Skupni obseg izobraževanja zajema 163 šolskih ur.

Trenerji:

Izobraževanje vodi NLP Trener in Coach Taja Veroti v sodelovanju z izkušenimi gostujočimi trenerji, ki so vsi člani mednarodne zveze NLP trenerjev INLPTA iz Muenchna ali trenerji Richarda Bandlerja.

Metode dela:

Vso teorijo podkrepimo z veliko vaj in izkustvenega učenja, tako individualno kot v skupinah. Velik povdarek je na teamskem delu, saj je kreacija in izvedba skupinskega oz. teamskega projekta tudi eden izmed pogojev za uspešni zaključek. Z uspešno zaključenim programom pridobite mednarodno priznani certifikat.

Cenik in plačilni pogoji:

Investicija v program je 1375,00 €.
Za vplačila v 1-kratnem znesku vam obračunam 10% popusta.

Možno je plačilo na 7 obrokov. Prvi obrok se nakaže pred začetkom izobraževanja in vsak naslednji do 5.tega v mesecu.

V program NLP Mojster se lahko vključite, če ste predtem uspešno opravili izobraževalni program NLP Praktik ali NLP Poslovni Praktik.

Prijava na seminar

Nazaj na Vrh strani