+ 386 (0)31 535 581 Prijave in informacije

Mnenja strank

Magister g. Uroš FonovičDirektor podjetja Inpro 23 d.o.o.

»Bil sem na točki, ko sem ves v krču iskal rešitve za firmo. Moj vsakdanji stres in zaskrbljenost sta začela močno vplivati tudi na mojo družino. V samo treh mesecih obiskovanja programa Ko pozvoni sreča sem naredil kvantni preskok v svojem življenju. Iz zaskrbljenosti in stagnacije sem se premaknil k novemu delovanju. Kot novo jutro. Poln sem energije. To se ne odraža le na poslovnem področju, temveč tudi na osebnem. Resnično učinkovit program za vse, ki so za trenutek izgubili rdečo nit.

Andrej PlevnikPoslovni trener in NLP Coach

Taja je izredna poznavalka notranjega sveta človeka. Teme zna predstaviti na način, da so razumljive vsakemu. Je mojstrica metafor in uporabe pravih besed. Priporočam vsem, ki si želijo v varnem okolju ogledati svojo notranjost in jo bolje razumeti. Spreminjati boste začeli svoje vedenje, razmišljanje in poslovno ter osebno napredovali.

Karin Elena Sánchez, univ. dipl. oec.Direktorica KAETRIDE

Tajo sem spoznala leta 2008 na usposabljanju iz Generativnega transa s Stephenom Gilliganom v Fijesi. Dejstvo, da je numerologinja, me ni prav nič očaralo, ker sem izjemno zemeljski človek in kljub težkim življenjskim preizkušnjam še vedno trdno prepričana, da si življenje krojim sama. Ker pa sem radovedna in odprta za nova znanja ter zaupam intuiciji, sem se sledeč intuiciji leta 2009 odpravila do nje: ne po nasvet, pač pa malo raziskovat. Kar mi je takrat Taja povedala o meni (ki me ni poznala), moji življenjski poti in izzivom pa je bilo tako konkretno, resnično, smiselno in dobronamerno, da bi bila neumna, če bi še naprej ostala nejeverni Tomaž. Kljub temu, da mi njeni napotki niso bili všeč, saj so bili skregani z mojim življenjskim vodilom, da je treba v življenju trdo garati in se truditi, sem se odločila, da bom naredila nekaj drugače od tega, kar poznam. In sem sledila njenim priporočilom. Vse navedbe in smernice so se izkazale za resnične, sama pa sem naredila izjemen napredek tudi na svoji osebni rasti, kajti prepuščati se in zaupati ni bilo ravno nekaj, v kar bi verjela. Toda, ker je definicija norosti pričakovati drugačne rezultate ob enakih dejanjih, sem vesela, da sem se odločila za spremembe. Prav enako se je godilo mojemu partnerju, ki je še veliko večji skeptik od mene. Vesela sem, da sem poslušala Tajo: moje podjetje je uspešno, izognila sem se nekaterim odločitvam, ki mi ne bi prinesle nič dobrega, ob pravem času kupila nepremičnino pa tudi nič več nisem skregana s svojim poslanstvom - čeprav ni enostavno najti ravnotežja med materialnim in duhovnim, mi kot 8-ici, ki nosi v sebi 7 in 1, intelekt in intuicijo, to vedno bolj uspeva. Sicer pa še vedno sledim sebi ter sprejemam odločitve na podlagi razuma in intuicije. In ne hodim za vsako malenkost po nasvet k Taji. K njej se odpravim nekajkrat na leto, saj se nanjo in na numerologijo lahko zanesem. Še vedno pa delujem neodvisno, samozavestno in srčno. Taja in numerologija sta moji zaveznici in podpornici, nikakor pa ne moja bergla.

Andreja VoukProfesorica defektologije

Pri Taji sem obiskovala šolo numerologije in NLP praktika. Želela bi povedati, da sedaj, ko sem končala NLP Coacha (nadaljnjih izobraževanj sem se udeležila pri drugih predavateljih) se šele zavedam, koliko mi je bilo dano prejeti od Taje. Nisem dobile samo novih veščin in znanj, prejela sem mnogo več. Veliko življenjskih spoznaj, ki jih lahko prejme učenec samo od takšne učiteljice kot je Taja, saj je oseba z veliko življenjskih modrosti. Ima svojstven in edinstven način posredovanja znanja, kar jo dela drugačno od drugih predavateljev. Hvala za vse prejeto znanje.

Mojca PoljanšekUrednica revije Rina in soavtorica 90-dnevne ločevalne diete

Bila sem na dveh Tajinih delavnicah. Je bilo to pred dvema letoma, tremi ali štirimi? Še sama težko verjamem, da že ves ta čas uporabljam vsaj tri tehnike načina razmišljanja, ki sem jih 'posvojila' pri njej. Najbrž se mi zato zdi, da je od tega šele dve leti. Vse tako preprosto. In učinkovito. Tako me je navdušila, da sem jo povabila k sodelovanju v reviji Rina, katere urednica sem. In ves ta čas nadgrajujem svoj način življenja tudi z znanji in spoznanji, ki se stekajo vame iz njenih odličnih člankov v vsaki Rini. Pa me kdo vpraša: "A ti še vedno to počneš tako?" Jaz: "Seveda, zakaj bi prenehala z nečim, kar iz mene dela boljšega človeka?

Nataša Gočenvodja prodajnega centra Baumax Ljubljana

Ko gledam vsak mesec posebej, kaj sem planirala in počela, se vprašam ali sem sploh kaj naredila? Ko pa pogledam kje sem štartala in kje sem zdaj, pa lahko rečem samo: " Nataša wauuuu!"...

Martina ŠinkovecVodja BauMaxa v Ljubljani

Kar nekaj let sem se pripravljala na NLP izobraževanje. Vedno znova sem še iskala neki boljši timing, posebno priložnost, pravi razlog,...In vse to se je izšlo prav z vpisom na NLP izobraževanje pri Taji, po nekem povsem naključnem spletu okoliščin, za katere sem prav hvaležna. V svojem trenutno zelo turbulentnem obdobju, mi NLP znanja, napotki, vodila, ki jih tako profesionalno in čutno, z veliko predanostjo podaja Taja, usmerjajo pozornost in energijo v moj nadaljni osebni razvoj. Prvostopenjski program NLP-ja me je tako navdušil, da želim svojo osebno odličnost dopolnjevati in graditi dalje. Hvala Taja, ker osnovne definicije NLP teorije, tako barvito in slikovito dopolnjuješ z vložki iz svojih osebnih izkušenj in doživetij, z zanimivimi in poučnimi zgodbami in anekdotami in z izrednim občutkom za retoriko. Tako je samo še lažje verjetno, da je čisto vse mogoče, ko enkrat verjameš vase in v svoje sanje.

Simona VrhovecPrevajalka in učiteljica joge

Pomlad je tu, rožice cvetijo. Komaj čakam, da grem na sprehod čez travnike in uživam v naravi. Prej sem se morala tukaj ustaviti. Zakaj? Ker sem imela alergijo na cvetni prah in je bilo opazovanje narave prijetno le čez okno ali pa pod vplivom zdravil. Na izobraževanju za NLP Mojstra nam je Taja pokazala alergijsko tehniko in jo naredila na meni. Sedaj sedim pod cvetočimi mimozami, moje počutje je odlično. Končno lahko rožice duham tudi od blizu :)

Lena FortunRačunovodkinja in direktorica Ena Numera

Ko je bil sin še majhen, so mu pri zdravniku povedali, da je alergičen na mačjo dlako – naredili so neke teste in to ugotovili. Še večje težave so bile zato, ker si je zelo želel imeti muco. Pri 13 letih sem mu kupila muco in ga peljala k Taji. Po eni sami seansi se mu je stanje popravilo. Sicer je še 14 dni rahlo pokašljeval, vendar brez smrkanja in rdečih oči. In sedaj imava muco že 9 let, brez problema. Alergija je popolnoma izginila.

Marjana ZalarIzobraževanje kadrov v NLB

Udeležila sem se že različnih predavanj pri Taji in moram reči, da vsa potekajo v prijetni in sproščeni atmosferi. Vsebine so pomembne, če želimo bolje razumeti sebe, svoje odnose, interakcije z ljudmi in svoje poslanstvo. Vedno sem doživela "aha" afekt in dobila uvid v razrešitev situacije ali pa novo voljo in moč za naprej. In domov sem odšla z občutkom, da mi nekdo resnično želi vse dobro.

Nazaj na Vrh strani