+ 386 (0)31 535 581 Prijave in informacije

Ko pozvoni sreča

Povečajte svoje možnosti

Ko pozvoni sreča

Že nekaj let edinstven program osebne rasti v Sloveniji, ki združuje spoznanja nevrolingvistike, epigenetike, numerologije in sodobnih tehnik energetske psihologije.

“Nevroznanost ti da krila.”

Znanstveniki trdijo, da izkoriščamo le nekaj odstotkov svojega potenciala. Si predstavljate, kaj vse bi lahko še dosegli, če uporabite le nekaj dodatnih odstotkov? Si jih upate?

To je program, ki me je brcnil v rit, da sem začela več delati na sebi in me naučil, da se vse negativno da nadomestiti s pozitivnim. Da so moje možnosti delovanja in uspeha veliko večje, kot sama to verjamem. Če se vsaj malo potrudim in delam na tem, moje sanje in želje postanejo moja resničnost. Pomembno mi je spoznanje, da mi ni potrebno na glavo obrniti celotnega modela mojega sveta, ampak lahko z majhnimi in postopnimi koraki spreminjam svoj svet v željeno smer. Dobila sem novo energijo, veselje in zagon.

Klavdija A., Lahovče, samostojna podjetnica

V tem programu sem resnično užival, saj sem dobil razširjene in poglobljene uvide in odgovore o bistvenih stvareh v mojem življenju. Potovanja vase s Tajo priporočam vsem, ki ste dovolj drzni in pripravljeni na resnico o sebi preprosto, razumljivo in brez dlake na jeziku.

Tomaž L, Domžale, direktor Languest d.o.o.

V ta program sem se vključila, ker so se mi morale zgoditi spremembe v življenju. Pomagalo mi je, da sem dobila veliko informacij o tem, kako naprej, kako doseči kakšne stvari, kako poskrbeti zase, kako sprejeti druge.. Dobila sem zagon, da je vse možno. Notranje sem se umirila, tudi moj »zelo velik strah« je počasi izginil. Kadar mi danes kakšna stvar ne gre, mi vedno zazveni v ušesih en stavek, umirim se in potem se stvari uredijo. Hvala.

Nevenka Z., Ljubljana, samostojna podjetnica

Bil sem na točki, ko sem ves v krču iskal rešitve za firmo. Moj vsakdanji stres in zaskrbljenost sta začela močno vplivati tudi na mojo družino. V samo treh mesecih obiskovanja programa sem naredil kvantni preskok v svojem življenju. Iz zaskrbljenosti in stagnacije sem se premaknil k novemu delovanju. Kot novo jutro. Poln sem energije. To se ne odraža le na poslovnem področju, temveč tudi na osebnem. Resnično učinkovit program za vse, ki so za trenutek izgubili rdečo nit.

Magister g. Uroš F., Maribor, direktor podjetja Inpro 23 d.o.o.

Ko gledam vsak mesec posebej, kaj sem planirala in počela, se vprašam, ali sem sploh kaj naredila? Ko pa pogledam, kje sem štartala in kje sem zdaj, pa lahko rečem samo: "Nataša wauuuu!"...

Nataša G., Ljubljana

Oj, Taja, tole bi ti rada sporočila: Poročam ti, da sem delno že odpravila vodovodarske napake v hiši, čeprav opažam še nek nepojasnjen ( do sedaj!) vodni madež na vhodu...Kako me je presenetila ta numerologija in tvoja odlična napoved.....Čisto konkretne naloge sem dobila, pa tako resnične..Kar ne morem verjeti...Zato sem si rekla (nežno , spoštljivo) , da ti pohvalo in vzhičenje kar napišem..Hvala! Tudi "notranjiček" (notranji otroček) postaja počasi vsaj malo zadovoljen...Veliko dobrega si mi s predavanji prinesla... Včasih kar ne upoštevam nasvetov drugih.. Ampak : spreminjam svoje navade... Žlahtno znanje širiš...

Tatjana Hren, Celje, vodja razvoja in investicij

Vse življenje sem delala le za druge. Bila sem mama, žena in delavka. Vsem in vsemu sem dajala prednost. Po moževi smrti sem začela obolevati, padala v depresije in vse bolj me je postajalo strah prihodnosti. Sin mi je plačal ta program. Na začetku sem se počutila, kot da sem padla v drugo vesolje. Danes sem zelo hvaležna sebi, da sem vztrajala. Začela sem delati majhne korake in to tisto, kar si nikoli nisem upala in sem že pozabila, da sem si nekoč želela. Saj ne, da nimam več nobenih težav. Ampak prvič v življenju imam občutek, da živim in da imam pravico živeti po svoje. In sedaj plešem in imam novega prijatelja.

Danica P, Ljubljana, upokojenka

Dvakrat sem obiskovala ta program. Prvič sem ga po treh mesecih prekinila. še sama ne vem zakaj. Ni se mi ljubilo in imela sem občutek, da vse to že vem. Pa res nisem razumela numeroloških mesečnih usmeritev, da se naj začnem ukvarjati z nečim novim, s stvarmi, ki me veselijo. Imela sem dobro službo, visok položaj in sem bila zadovoljna. Že v naslednjem letu je prišlo v našem podjetju do večjih sprememb. Izgubila sem službo in imela sem občutek, da se je podrl moj svet. Spet sem se vključila v ta program. In sem zelo hvaležna sebi in Taji za to. Našla sem svojo pot in z velikim navdušenjem začenjam z novim poslom. Verjamem, da bom uspela. Hvala. Splača se vztrajati v tem programu, čeprav vam kakšno spoznanje kdaj ne bo všeč.

Barbara B., Ljubljana

Taja je izredna poznavalka notranjega sveta človeka. Teme zna predstaviti na način, da so razumljive vsakemu. Je mojstrica metafor in uporabe pravih besed. Priporočam vsem, ki si želijo v varnem okolju ogledati svojo notranjost in jo bolje razumeti. Spreminjati boste začeli svoje vedenje, razmišljanje in poslovno ter osebno napredovali.

G. Andrej Plevnik trener vodenja in medosebne komunikacije, predstavnik NEWAYS za področje Slovenije

Koristi, če se udeležite programa

V tem programu boste našli pot do svojega resničnega bistva. Pridobili boste spretnosti ter znanje, s katerimi boste zavestno usmerjali svoje življenje k tistemu, kar vam je pomembno. Ugotovili boste KDAJ in KAKO delovati, da lahko od življenja dobite največ.

  • Ozavestili boste svoje vrednote in kako živeti po njih. Kdo ste res vi.
  • Odrešili se boste zastaranih čustev žalosti, bolečine, zamere in nemoči, strahu... ter pridobili energijo za novo delovanje.
  • Odstranili boste globoka (večinoma nezavedna) prepričanja: Nisem dovolj dober, ne zaslužim si, ne pripada mi... ter jih zamenjali s spodbudnimi, ki vas bodo peljala v doseganje uspeha.
  • Naučili se boste najhitrejših načinov sproščanja in revitalizacije.
  • Spoznali boste najenostavnejše in učinkovite energetske tehnike zdravljenja in samozdravljenja.
  • Glede na vaše rojstne podatke boste prejeli usmeritev, čemu bi bilo dobro nameniti svojo pozornost za vsak mesec posebej. Na tej podlagi si boste naredili načrt delovanja po svojih lastnih željah in v skladu s svojimi vrednotami. S tem boste že odstranili precej ovir na poti do želenega cilja ter izkoristili dobre možnosti in priložnosti.
  • Mnogi ste bili že navdušeni nad različnimi seminarji in spoznanji, vendar ste doma hitro spet padli v stare tirnice. V tem programu vas bom vedno znova spodbujala k uporabi naučenega in k vaši lastni aktivnosti.
  • Celo leto vam bom stala ob strani kot vaš osebni coach. Enkrat mesečno se slišimo po telefonu ali smo v kontaktu preko meila.
  • Delovali boste v majhni skupini, ki zagotavlja občutek varnosti in pripadnosti.

Osnovne informacije o programu

Ljubljana - 8. februar 2017


Koliko 65€ mesečno ali 600€ ob plačilu celotnega 10-mesečnega programa v 1-kratnem znesku.
Prijave Prijavite se na taja.veroti@gmail.com ali na 031/535 581. Prijava je potrjena ob prejemu nakazila za prvo srečanje na TRR: SI56 6100 0001 0519 124.
Vodja programa Taja Veroti, mednarodna licenčna trenerka NLP (nevrolingvističnega programiranja) in NLP Master Coach ter vodilna slovenska numerologinja.

Svojo prijavo ali dodatna vprašanja pošljite na taja.veroti@gmail.com , lahko pa me tudi pokličete na 031/535 581.

Ne prepuščajte vsega usodi. Včasih ji je treba pomagati!

Ko pozvoni sreča je program ustvarjanja prihodnosti. Kakšna bo vaša prihodnost je odvisno od tega, kaj počnete in kako razmišljate danes. In prihodnost je v vaših rokah. Splača se vlagati vanjo, saj boste z njo preživeli preostanek življenja. Osrečite sebe in svoje najbližje.

Nazaj na Vrh strani